dimarts, 24 de febrer del 2015

FLAM DE TARONJA



N'hi ha un dels dos que està realment excel.lent...
Cada vegada m'agrada més fer aquestes comparatives entre blocs. Aquest cop han sigut cocinandoentreolivos.blogspot.com i per altra banda el flam de la mireiacarbó de la qual no he trobat bloc però vaig eure la seva recepta al youtube.

Cocinando entre olivos:

- 4 ous
- 100 gr. de sucre
- 200 ml. de suc de taronja natural
- 40 gr. de maizena

Cap secret, es baten els ous, s'afegeix el sucre, es desfa la maizena amb el suc de taronja y s'incorpora a la mescla, es remena una mica i als motllos  45 minuts a 180ºC

Mireia Carbó:

- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 250 ml de suc de taronja natural

Menys ingredients mes fàcil, es remenen els ous, s'afegeix el sucre i el suc, es remena una mica més i als motllos  45 minuts a 180ºC

Tos dos estan cuits al bany maria a la mateixa safata o sigui que els dos han estat el mateix temps al forn però el de la Mireia Carbó es boniiiisim, te una textura ideal com a flam, es molt lleuger i gens àcid, jo l'he trobat excel.lent. En canvi el de cocinando entre olivos te una textura mes de pastís de formatge, suposo que es perque porta maizena, potser un pel massa, sembla com si fos un puding,queda massa dur pel meu gust inclus a la boca li costa desfer-se, tambè està molt bo però buscava mes la textura de flam i amb el segon està totalment aconseguit, olé!! Proveu-lo perque us encantarà i ara les taronges estàn bones.... salut i bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.