En principi era un recull pels meus fills, però ara ja es per a tothom en general, hi esteu convidats sempre. Cuinar relaxa i enganxa, aixi que ànims!
dimarts, 24 de febrer del 2015
FLAM DE TARONJA
N'hi ha un dels dos que està realment excel.lent...
Cada vegada m'agrada més fer aquestes comparatives entre blocs. Aquest cop han sigut cocinandoentreolivos.blogspot.com i per altra banda el flam de la mireiacarbó de la qual no he trobat bloc però vaig eure la seva recepta al youtube.
Cocinando entre olivos:
- 4 ous
- 100 gr. de sucre
- 200 ml. de suc de taronja natural
- 40 gr. de maizena
Cap secret, es baten els ous, s'afegeix el sucre, es desfa la maizena amb el suc de taronja y s'incorpora a la mescla, es remena una mica i als motllos 45 minuts a 180ºC
Mireia Carbó:
- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 250 ml de suc de taronja natural
Menys ingredients mes fàcil, es remenen els ous, s'afegeix el sucre i el suc, es remena una mica més i als motllos 45 minuts a 180ºC
Tos dos estan cuits al bany maria a la mateixa safata o sigui que els dos han estat el mateix temps al forn però el de la Mireia Carbó es boniiiisim, te una textura ideal com a flam, es molt lleuger i gens àcid, jo l'he trobat excel.lent. En canvi el de cocinando entre olivos te una textura mes de pastís de formatge, suposo que es perque porta maizena, potser un pel massa, sembla com si fos un puding,queda massa dur pel meu gust inclus a la boca li costa desfer-se, tambè està molt bo però buscava mes la textura de flam i amb el segon està totalment aconseguit, olé!! Proveu-lo perque us encantarà i ara les taronges estàn bones.... salut i bona setmana!
Etiquetes de comentaris:
comparativa,
dolços clàssics,
fruites,
receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.