dijous, 26 de febrer del 2015

LO CARROT CAKE!!




Bueno, m'encanta el carrot cake! I este queda molt flonjo i gustós que son dos de les coses mes importants per a un bon coc.  El 'butterchesse' jo el faig amb la mitad de sucre que de mantega, cosa que quasi totes les receptes que he visitat es al reves, es a dir, el doble de sucre que de mantega pero jo no sóc tan dolça. Us en deixo la recepta per a que el proveu que segur que us encanta, es excepcional!

Per al coc de pastanaga:

- 240 ml. d'oli (jo sempre faig servir d'oliva, del nostre)
- 4 ous
- 380 gr. de pastanagues rallades
- 140 gr. de farina blanca
- 140 gr. de farina integral
- 180 gr. de sucre de canya
- 2 culleradetes de bicarbonat
- 2 culleradetes de canyella
- 1 culleradeta de royal
- un polssim de sal
- 50 gr. de nous pelades i triturades
- 50 gr. d'ametlles sense pelar i triturades                                                                                

* Primer que res barrejarem tots ingredients sòlids, es a dir les farines, bicarbonat, canyella. sal i royal, el pasem pel colador i els reservem.  Les pastanaques es pelen i es rallen amb rallador manual o elèctric. Les nous i les ametlles es piquen amb la picadora o amb el morten i també es reserven. Seguidament fiquem els ous i el sucre a la batedora i ho batem a velocitat alta fins que quedi blanquet, afegim l'oli  i seguim baten. Anem afegint a cullerades les farines i tot lo altre i batem a mitja velocitat, ara afegim la pastanaga rallada i els fruits secs triturats, dos voltes i al motllo. L'he enfornat en un motllo de 20cm durant una hora a 180ºC i li a sortit una miqueta de jepa...

Per la 'butterchesse':

- 250 gr. de mantega
- 150 gr. de sucre glass
- 150 gr. de formatge tipo filadefia

*P0s es barreja tot com sempre i es forra rellena el pastís tallat amb dos o amb tres segons es vulgui, s'enbadurna tot ben bé de fora i es decora al gust.

La mantega que vaig fer servir aqui era 'mantequilla de Soria'  de vacas sorianas que no se que menjaran però fan una mantega excel.lent, que me a portar l'Elena, aquesta mantega ve amb llauna i tapa cosa de esta molt bé, mmm exquisita!!































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.