dimecres, 23 de novembre del 2016

COPIANT-LI AL QUIQUE DACOSTA LES SEVES PATATES BRAVES



Mare meua quina gràcia tenen els chefs de grans restaurants de complicar-se la vida. Jo ho vaig aprofitar tot eh però es  necesiten 6 o 8 patates senceres per fer-ne 8 o 10 d'aquestes. No es complicat donar-li la formeta però quan comences a tenir pràctica només en queden 2 jiji, sempre pots fer-ne més clar, jo només pensava en fregir les restes que anaven quedant per compensar la feinada. Es un plat que no crec que torni a repetir, no hi ha res com unes bones braves normals i corrents :)

*Necesitem:
- 8 patates kenebec de mida normal
- oli per fregir-les
- salsa brava al gust de cadascú
- sal

*Comencem pelant les patates, les rentem i tallem de tots els cantons fins que ens quedi un rectangle apanyadet. Si les volem cuadrades ja van bé, però si les volem rodonetes de fora les hem de tornejar amb ganivet, això es lo que us deia de la pràctica, com més en feu millor us quedaran. Les buidem fins la meitat per dins i les fregim anant-les tombant fins que siguin ben rosses. Les salem un poquet i les farcim amb una mica de salsa brava o allioli. S'han de menjar tébies i amb el plat de braves sobrants al costat. Lo de la salsa brava va a gust de cadascú, a mi m'agrada bastant picant, amb pebre i caiena, tot i que amb el flash tan mal tirat d'aquesta foto no es veu el coloret de la salsa, us aseguro que era bonic.

3 comentaris:

  1. Te donc la raò. Perque complicarse tant? Si la salsa es bona i la patata es de bona calitad com la Kanabec, no fa falta res mes. Pro pensem que ells han de anar mes enllà i guanyar se las garrofas amb això.....
    Petons

    ResponElimina
  2. Jjjaaajjjaa! Molt bona reflexió! Penso com tu....
    Encara no m'he decidit a fer-les perquè el que em fa tirar enrere és el fer malbé tanta patata.
    T'han quedat molt bé i...han de ser boníssimes!
    Petonets, Glòria!
    Olga

    ResponElimina
  3. Doncs si xiquetes, així diuent que dignifiquent la professió. Besets a les dos!

    ResponElimina

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.